Qui és Marc Marginet?

Marc Marginet Sensada (28 anys) és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, havent cursat pràctiques a la Comissió Jurídico-Assessora de la Generalitat de Catalunya. Actualment és advocat exercent amb despatx a la Plaça Sant Pere i cursant el màster en Gestió Cultural de la Universitat Oberta de Catalunya i Universitat de Girona.

Marginet està íntimament lligat amb diverses organitzacions, col·lectius i entitats berguedanes. Monitor i Director en Lleure, ha format part durant molts anys del Grup de Colònies a Borredà, i també del Grup Fent Camí i de l’Esplai d’Avià. També ha estat relacionat durant diversos anys al futbol base del CE Berga, el Cal Rosal i amb el primer equip de l’Olvan i el Casserres.

Per altra banda, és membre de l’Agrupació Teatral La Farsa amb qui ha interpretat un munt d’obres i algun musical conjuntament amb l’Escola de Música i actual director d’alguna de les seves obres (Hamlet Dramaturg de Ramon Vinyes, El Foc de les Ginesteres de Josep Mª de Sagarra i actualment en preparació d’una obra de contes amb més de 37 actors a l’escenari). Marginet també ha interpretat diversos papers als Pastorets de Berga i n'ha coordinat o dirigit d'altres de la comarca, com els Pastorets de Bagà. Actualment també col·labora activament en les «recreacions» de la Carlinada així com principalment de la festa d’Els Elois.

El berguedà és conegut per la conducció del programa «Passions» a Televisió del Berguedà, i per la seva participació al programa Buscant la Trinca, l’any 2010, del que en vaig sortir guanyador, protagonitzant la pel·lícula dirigida per Joaquim Oristrell «La Trinca: Biografia no autoritzada» l’any 2011 i de la que en van derivar diversos estius de gires i festes majors amb més de 100 concerts als escenaris i places d’arreu de Catalunya.

Close