Qui és Cesc Torrents?

Cesc Torrents (29 anys, Berga) és llicenciat en Administració i Direcció d'Empresa per la Universitat Pompeu Fabra (UPF), amb l'especialització en mètodes quantitatius avançats. Actualment és el responsable del departament d'Operacions i Logística de l'empresa berguedana Liven. Paral·lelament, lidera un projecte d'implantació d'un ERP (Dynamics AX) a la mateixa empresa, fet que li comporta gestionar més d'una trentena de persones de l'equip.

Anteriorment, compaginant-ho amb la seva actual feina, també havia estat professor de comptabilitat a l'Escola Xarxa durant dos anys. Torrents fa molts anys que està vinculat amb l'esport de la comarca. Ha jugat a futbol però se'l vincula, sobretot, amb el Bàsquet Berga. Hi porta més d'una dècada jugant i, fa anys, havia estat entrenador.

Torrents ha estat vinculat a l'economia i els números des de ben petit. El seu pare, de fet, ha estat l'interventor de l'Ajuntament de Berga durant 38 anys.

Mai ha ocupat cap càrrec públic ni s'ha presentat per cap formació a cap tipus d'eleccions. En definitiva, té zero vinculació amb la política. Ha desenvolupat tota la seva trajectòria professional en l'àmbit privat.

Close